Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) söker städande arbetsledare

Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) söker städande arbetsledare

BESKRVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Brinner du för service och har erfarenhet av lokalvård och arbetsledning? Sök då tjänsten som städande arbetsledare hos KLTK! Som städande arbetsledare är du ansvarig för ett team om 12 personer och du kommer att planera, organisera, leda och fördela den dagliga verksamheten utifrån uppsatta mål.

Personerna i ditt team är schemalagda klockan 06:00 - 01:00 men du själv är schemalagd 8 timmar per dag. Detta innebär att det krävs struktur, tydlig arbetsfördelning och uppföljning för att du ska kunna säkerställa att allt fungerar tillfredställande. Du kommer i huvudsak att utföra ditt arbete på vardagar men vid evenemang och uppföljning krävs visst helg- och kvällsarbete. Förutom arbetsledning som vi bedömer omfatta 30 % av arbetstiden, kommer du också att arbeta med lokalvård, sköta beställningar samt medverka vid planeringsmöten.

Krav på person

Vi söker dig med erfarenhet av lokalvård, gärna i ledande position. Du är flexibel, noggrann, har god förmåga att arbeta självständigt och kan samarbeta med andra. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs. Erfarenhet och utbildning av lokalvård är meriterande. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid. Normal arbetstid är kl 08-16:30 men ibland flexibel arbetstid mellan kl 06-22.
Plats: Lidingövägen 75, 115 41 Stockholm

Om kltk

Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) bildades 1896 av Kung Gustaf V och är idag en av Europas ledande tennisklubbar. För 75 år sedan lät klubben bygga Kungl. Tennishallen som av många anses som en av världens finaste tennisanläggningar. Kungl. Tennishallen har genom åren fungerat som en populär evenemangsarena för ett brett utbud av arrangemang från idrott till underhållning. KLTK är en organisation med 14 fast anställda, c:a 20 projekt- eller timanställda, 30 kommittéledamöter, 1.550 seniormedlemmar och 450 barn- och ungdomsmedlemmar.

Stockholm Open
Mest känd är nog arenan för tennistävlingen Stockholm Open som spelats här sedan 1969. Idag är KLTK en medlemsklubb på så vis att större delen av anläggningen bara är tillgänglig för medlemmar och medlemmars gäster. KLTK har i dagsläget 2 000 medlemmar varav över 450 barn och ungdomar.

Över 20 banor
I Klubbens erbjudande till medlemmarna ingår 15 inomhusbanor och 6 utomhusbanor, ett förstklassigt gym med privata tränare, kiropraktorer, massörer, sjukgymnaster, en restaurang, en tennisbutik och lektioner med professionella tennistränare. KLTK erbjuder dessutom fina omklädningsrum, förstklassigt klubbrum och ett minimuseum över Kung Gustaf V:s tennisgärning.

Sökord: arbetsledare, arbetsledning, lokalvårdare, städledare, städning, lokalvård, kungliga tennishallen, teamleader.

Om performiq

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.