Kalkylator till Stockholm

Kalkylator till Stockholm

Vi fortsätter att växa och behöver förstärka vårt lag med en kalkylator. I rollen som kalkylator arbetar du med utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Du har huvudansvaret för anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och ansvarar där med för mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnader. Vid projekteringen ansvarar du för att säkerställa att projekteringen tar hänsyn både till kvalitet samt ekonomi.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst bestå av:
  • Framtagning av offerter.
  • Framtagning av förfrågningsunderlag till UE.
  • Framtagning av materialpriser från leverantörer.
  • Medverka vid upphandlingar.
  • Lämna offerter i samråd med filialchef.
  • Vara med och styra projekteringsarbeten.
  • Stöd till projektorganisationen

Vi ser med fördel att du har relevant eftergymnasial ingenjörsutbildning. Du har tidigare arbetat som konstruktör eller kalkylator alternativt så har du en flerårig arbetslivserfarenhet från rörbranschen i kombination med en ingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BBR,

VVS-AMA, produktionskalkylering samt projektekonomi. Du är flytande i det svenska språket och innehar B-körkort.

Som person är du kommunikativ, resultatinriktad och driven i ditt arbete. Du har ett analytiskt, noggrant och strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Vidare så vet du hur man skapar och utvecklar bra kundrelationer och har en god förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta
Filialchef Mikael Eklund på telefonnummer 070-419 09 49. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser
Mer info
Kontaktperson Mikael Eklund
Telefon 0704190949
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933. Vi är ett av Sveriges största VVS-företag med 240 anställda fördelade på avdelningar i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, entreprenader, service, dygnet runt-jour och värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Sedan 1:e januari 2019 ingår Kungälvs Rörläggeri som en självständig del i den finska koncernen ARE. Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfort-kedjan.