Är du en erfaren och engagerad ingenjör som vill göra skillnad?

Är du en erfaren och engagerad ingenjör som vill göra skillnad?

Kungälvs Rörläggeri är ett tryggt företag i ständig utveckling och nu behöver vi stärka vårt lag med en Kalkylator till Stockholmsfilialen.

I rollen som Kalkylator arbetar du med utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Du har huvudansvaret för anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och ansvarar där med för mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnader. Vid projekteringen ansvarar du för att säkerställa att projekteringen tar hänsyn både till kvalitet samt ekonomi. I rollen som Kalkylator kommer du att vara delaktig i filialens utveckling. Du arbetar tillsammans med vår projektorganisation från förfrågan till färdig produkt. Vi arbetar nära våra kunder i ett tidigt skede för att kunna uppnå ett bra resultat.

Vi ser med fördel att du har relevant eftergymnasial ingenjörsutbildning. Du har tidigare arbetat som konstruktör eller kalkylator alternativt så har du en flerårig arbetslivserfarenhet från rörbranschen i kombination med en ingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BBR, VVS-AMA, produktionskalkylering samt projektekonomi. Du behärskar svenska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Som person är du kommunikativ, resultatinriktad och driven i ditt arbete. Du har ett analytiskt, noggrant och strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Vidare så vet du hur man skapar och utvecklar bra kundrelationer och har en god förmåga att skapa ett gott arbetsklimat.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Filialchef Mikael Eklund på telefonnummer 070-419 09 49 eller mikael.eklund@kror.se. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Mikael Eklund
Telefon 0704-19 09 49
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland, Sverige och även i St Petersburg, Ryssland.