Talent Acquisition Manager

Talent Acquisition Manager

Som Talent Acquisition Manager har du en central roll på Kundo och arbetar hands-on med att säkerställa och möjliggöra vår fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer att proaktivt söka upp, kontakta och attrahera nya kollegor. Du kommer kontinuerligt att rekrytera utvecklare samt B2B-säljare och jobba med vår rekrytering både i Sverige samt Norge.

I rollen kommer du att:
  • Söka upp, kontakta och attrahera våra nya kollegor
  • Stötta rekryterande chefer i rekryteringsprocessen
  • Säkerställa ett konstant inflöde av relevant kompetens
  • I viss mån delta på karriär- och jobbmässor samt andra rekryteringsevents
För att trivas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av uppsökande rekrytering där du även rekryterat tech/utvecklarroller. Du är tävlingsinriktad och drivs av att jobba med komplex rekrytering och i de tidiga delarna av rekryteringsprocessen. Du tycker att search är kul och hittar gärna nya tillvägagångssätt för att identifiera och attrahera kandidater.

Talent Acquisition är en ny funktion hos oss som du i stor utsträckning kommer vara med att bygga samt forma. Du får ett stort ansvar, möjlighet att växa tillsammans med bolaget. Du får vara med och rekrytera dina egna framtida kollegor och bygga ett fantastiskt bolag och team!

Har du frågor om rollen eller om oss är du varmt välkommen att höra av dig till gabriella.nelleus@kundo.se eller på 070-891 12 34.

Kundo är ett Software as a Service-bolag som utvecklar och säljer moderna verktyg för digital kundservice. Våra molntjänster ger vår kunder bättre och mer effektiv kunddialog. Med våra verktyg får företag bättre möjlighet att lyckas med sin kundservice digitalt, med de förväntningar på transparens och tillgänglighet som kunder har idag. Vår vision är att varje kunddialog ska skapa värde. I centrum för våra produkter och värderingar står tron på att alla företag har mycket att vinna på att bygga goda kundrelationer. Vi ser inte kundservice som en nödvändig kostnad, utan en investering i marknadsföring. Våra kunder är främst svenska bolag, men tjänsterna finns tillgängliga på 9 språk och används av flera internationella företag. Kundo grundades 2010 och har idag 38 anställda med kontor vid Mariatorget i Stockholm och i centrala Oslo.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundo tillhandahåller moderna verktyg för digital kundservice. Våra molntjänster hjälper företag till en bättre och mer effektiv kunddialog.