Account manager / Säljare till Kundo

Account manager / Säljare till Kundo

Tjänstebeskrivning

Vill du utvecklas inom försäljning tillsammans med härliga kollegor? Då kan vi ha tjänsten för dig! Kundo är ett tillväxtbolag där du får vara med och påverka, på riktigt.

Våra produkter står för både nutid och framtid. Vi tillhandahåller moderna verktyg i form av molntjänster för digital kundservice. Produkter som bara blir viktigare och viktigare för företags kommunikativa utveckling.

Till Kundo söker vi nu en Account Manager. Tjänsten innebär att du arbetar med att finna, driva och vidareutveckla relationer med nya kunder. Vi tror att du delar vår starka passion för digital kommunikation tillsammans med ett genuint intresse för att skapa affärer.

Krav på person

Vi söker dig som har erfarenhet från B2C/B2B försäljning och som nu känner sig redo att ta nästa steg i karriären!

Vi tror att du har ett intresse för något av områdena IT, Teknik, Marknad eller kommunikation men framförallt vill du utvecklas inom försäljning.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Rosenlundsgatan 13, Södermalm

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundo tillhandahåller moderna verktyg för digital kundservice. Våra molntjänster ger er bättre och mer effektiv kunddialog. Med våra verktyg får företag bättre möjlighet att lyckas med kundservice digitalt, med de förväntningar på transparens och tillgänglighet som kunder har idag. Vi har fyra produkter för kundservice: Forum, Chat, Knowledge och Mail.

Vår vision är att varje kunddialog ska skapa värde. I centrum för våra produkter och värderingar står tron på att alla företag har mycket att vinna på att bygga goda kundrelationer. Vi ser inte kundservice som en nödvändig kostnad, utan en investering i marknadsföring. Våra kunder är främst svenska bolag, men tjänsterna finns tillgängliga på 8 språk och används av flera internationella företag.

Sökord: Account Manager, Fältsäljare, kommunikation, Sälj, Försäljning, B2B, B2C, säljare, utesäljare, innesäljare, Kundansvarig

Välkommen med din ansökan!