Kundtjänstmedarbetare till Kundkraft!

Kundtjänstmedarbetare till Kundkraft!

Kundkraft växer och söker ny kollega till medlemsservice-teamet!

Är du en serviceminded och driven lagspelare? Har du erfarenhet från kundserviceyrket och vill testa på en ny utmaning? Vill du arbeta i en familjär organisation med härlig teamkänsla? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Kundtjänstmedarbetare på Kundkraft.

Arbetsuppgifter:

Som Kundtjänstmedarbetare på Kundkraft kommer du ansvara för daglig kontakt med våra medlemmar via telefon och mail samt hantera administrativa uppgifter av olika slag. Du jobbar framförallt med inkommande samtal, mail och post.

Du kommer omges av engagerade kollegor i ljusa lokaler i centrala Stockholm. Beslutsvägarna i företaget är korta och initiativ samt vilja att påverka välkomnas. Då Kundkraft ingår i Schibstedkoncernen får du att arbeta i det lilla bolaget i det stora bolaget, med möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som är lättlärd, driven och effektiv. Du har en positiv inställning och bidrar till att den goda stämningen bibehålls i teamet. Genom att vara lyhörd, tålmodig och noggrann har du en förmåga att hantera olika typer av människor.

Du får gärna ha ett par års erfarenhet av kundservice där du fått med dig telefon- och mailvana samt ett bra servicetänk. Har du dessutom erfarenhet av elbranschen är det meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och ger gärna det lilla extra i ditt arbete.

Övrigt:

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: 8-17
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundkraft bygger på den uråldriga idén om att vi är starkare tillsammans. Genom att samla Sveriges elkonsumenter sätter vi press på elmarknaden. Det elbolag som kan erbjuda 100 % grön el till lägst pris får leverera el till våra medlemmar. Sedan 1999 har vi genomfört fler än 750 el-auktioner och sänkt elkostnaden för över 400 000 svenska hushåll.

Det kallar vi Kundkraft - på riktigt!

Kundkraft består idag av 13 anställda med en viktig sak gemensamt - de kan det här med el. Tillsammans håller de koll på elmarknaden och arbetar aktivt för att deras medlemmar ska få ett så lågt elpris som möjligt. I en auktion varje månad upphandlar de el åt hundratusentals kunder. Kundkraft ingår i mediekoncernen Schibsted Tillväxtmedier och sitter i nya, ljusa och miljösmarta lokaler mitt i centrala Stockholm.