Content Communication Specialist till Kronfågel

Content Communication Specialist till Kronfågel

Till Kronfågel söker vi en Content & Communication Specialist. Brinner du för content, PR och interninformation. Sök här!

Har du ett intresse för content, kommunikation och marknadsföring? Vi rekryterar just nu en Content & Communication Specialist till Kronfågel i Stockholm, där du dagligen kommer få använda din kreativitet och expertis för att skapa content och kommunikation som når fram med budskapet. Här får du möjligheten att vara en del av ett team med höga ambitioner att driva Kronfågels varumärke framåt. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Kronfågel erbjuds du en kreativ roll i ett öppet och innovativt arbetsklimat, där du som Content & Communication Specialist kommer få genomföra ditt arbete i enlighet med varumärkesstrategi i syfte att driva långsiktighet och lojalitet för vårt varumärke Kronfågel.

Du kommer arbeta självständigt, men nära övriga personer i marknadsteamet, liksom tillsammans med övriga kontaktytor internt, t.ex. inom kommunikation, konsumentkontakt och försäljning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du ansvara för att ta fram och genomföra Kronfågels content-plan i enlighet med övergripande varumärkesstrategi, i syfte att driva långsiktigt marknadsledarskap och lojalitet för varumärket Kronfågel, vilket innebär att:
 • ansvara för och driva social media enligt våra varumärkens strategier och i syfte att nå våra olika målgrupper, vilket bland annat innebär att producera och redigera innehåll och optimera annonsering, ansvarig för beredskap efter arbetstid samt sprida kunskap internt
 • skapa content för andra externa kanaler, t.ex. ansvara för innehåll och uppdatering av vår hemsida samt även sätta SEO/SEM-strategi tillsammans med vår mediebyrå för vår hemsida, följ upp statistik och presentera internt.
 • skapa nyhetsbrev varje vecka
 • du kommer ta initiativ till och projektleda PR-aktiviteter, vilket t.ex. innebär att skriva pressreleaser, göra pressutskick och vid behov skapa bilder
Du kommer vara ansvarig för internkommunikation, med support från respektive avdelning, vilket betyder att:
 • producera, redigera och publicera artiklar till intranätet samt spela in, redigera och publicera video
 • ansvarig utgivare för interna Kronfågel-Nytt, vilket görs i samarbete med extern skribent
 • ansvara för Kronfågels interna och externa företagspresentation
Kunskapen inom kommunikation gör att du kommer till och från kommer behöva finnas som resurs för extern och intern kommunikation inom Kronfågel, liksom för andra uppgifter.

Rollen innebär också

Jobbet som Content & Communication Specialist förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer att vara en del av av ett mycket dynamiskt och framgångsrikt team och du kommer att sitta på ett modernt kontor på Kungsholmen. Du kommer att ha många kontaktytor i rollen mot bl a mot konsument, samarbetspartners och internt.

VEM ÄR DU?

Till den här tjänsten söker vi dig som:
 • har minst 1 års erfarenhet i en liknande roll
 • har högskole-/eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
 • är resultatorienterad, självständig, nyfiken, initiativrik och duktig på anpassa din kommunikation beroende på målgrupp
 • har vana av Facebook Business Manager inklusive Facebook Ads Manager, Photoshop och någon form av CMS-efterfarenhet t ex EpiServer eller Wordpress
Meriterande om du kan:
 • Cision, M-brain, SurveyMonkey, Google Analytics, EpiServer, Wordpress, IQ Mail, videoredigeringsprogram, SEO, SEM
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/