Inventory Controller till Kronans Apotek

Inventory Controller till Kronans Apotek

Är du hungrig efter en ny utmaning och vill arbeta i ett företag med en viktig samhällsfunktion? Vill du ha en roll där du får arbeta nära verksamheten och påverka? Lockas du av att bli en del av ett ambitiöst team som präglas av gott samarbete och ansvarstagande? Då ska just du söka rollen som Inventory Controller till Kronans Apotek!

Detta söker vi
Till Kronans Apotek söker vi en Inventory Controller med stor möjlighet att påverka. I rollen kommer du att ha ett helhetsansvar för lagersidan inom Kronans Apotek och du ansvarar för att analysera och utveckla processer kopplade till lagerhanteringen. Rollen är perfekt för dig som trivs med att arbeta verksamhetsnära då du kommer att ha mycket kontakt med apotekspersonal för att utveckla hur lagerhanteringen sköts.

Du kommer ingå i ett team på 5 personer och rapporterar till Team Manager GL & Reporting. Kronans Apotek ingår i Oriolakoncernen och teamet ansvarar för Financial Control för hela koncernen. Då en stor del av arbetet kommer ske i Excel passar rollen extra bra för dig som har god vana i verktyget. Tjänsten är placerad på Kronans huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Finansiell analys av lager och lagertransaktioner
  • Utveckling av finansiella rutiner relaterat till lagerprocesser och intern kontroll kopplat till lagerhantering
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Rapportering
  • Agera stöd mellan ekonomifunktionen och verksamheten i lagerrelaterade frågor.
  • Aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbete inom avdelningen
Din profil
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi tror att du i dagsläget arbetar som Financial Controller, kanske inom retail eller FMCG. Då rollen kommer innebära mycket arbete i Excel är det viktigt att du har en stor vana av att arbeta avancerat med programmet. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift, då en stor del av arbetet sker på engelska.

Du som person
För att passa i rollen som Inventory Controller är det viktigt att du är ansvarstagande och klarar av att driva ditt eget arbete framåt. I vissa perioder är tempot högt med tydliga deadlines varpå det är viktigt att du planerar ditt arbete väl. Vidare är du flexibel och har förmågan att hantera förändrade förutsättningar, då du kommer arbeta i en dynamisk miljö. Rollen kräver att du har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som kommer du att ha mycket kontakt med olika parter i verksamheten, vilken kräver en god kommunikativ förmåga.

Att jobba på Kronans Apotek
Vi är övertygade om att vi alla presterar som bäst när vi har roligt på jobbet och får tid för återhämtning. Vi jobbar aktivt med att ge alla våra medarbetare förutsättningar för att må bra, både på jobbet och utanför. Hos oss möter du glädje, ansvarstagande och initiativrikedom som en del av ett öppet och samarbetsvilligt team. Här får du meningsfulla uppgifter och möjligheten att styra din egen utveckling med vårt stöd. Vi hoppas att du liksom oss ser varje kundmöte som en möjlighet att göra stordåd och känner stolthet i att efterleva våra gemensamma värderingar.

Vi tror på dig och vill stötta din professionella utveckling. Vi jobbar med att ge rådgivning och service som präglas av integritet och omtanke. Din kompetens blir därför oerhört viktig för vårt arbete med att bygga långsiktiga kundrelationer. Genom att sätta en individuell utvecklingsplan för varje medarbetare vill vi stärka just dina talanger.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kronans Apotek med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Frida Olsson Prodiem, tfn 073 388 22 62 eller Caroline Björk, tfn 073 303 34 66.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du bli en del av Kronans Apotek? Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja men den just nu snabbast växande e-handeln på marknaden. Vi ingår i Oriola-koncernen och är därmed den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från recept & produkter online och i apotek, hemleveranser, distribution, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och dosförpackning av läkemedel. Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Läs mer om företaget på www.kronansapotek.se