Resurs Controller till Kronans Apotek

Resurs Controller till Kronans Apotek

Uppdraget
Tjänsten tituleras internt Projektledare Resursoptimering och innebär i första hand att supportera och utveckla resursoptimeringen i Kronans Apoteks e-handel, men även bidra med ny kunskap och nya insikter inom resursoptimering för hela Kronans Apotek. I dagsläget arbetar man mycket i Bemanningssystemet Medvind och Excel och på sikt kan det bli aktuellt med implementering av system som optimerar, stödjer och följer upp verksamheten bättre. Kronans Apoteks lagerverksamhet är i Enköping och där behöver man vara 1-2 dagar i veckan för att arbeta in och bygga relationer med teamen där.

Du rapporterar till chef för Apoteksutveckling och arbetar tillsammans med 3 bemanningskoordinatorer/resurssamordnare som har mer traditionella roller.

Vem är du?
Vi tror att du är en analytiskt begåvad person med relevant högskolebildning. Du behöver ha förmågan att sätta dig in i komplexa processer, analysera och identifiera avvikelser till resursineffektivitet och hitta lösningar och processförbättring. Du trivs med att arbeta proaktivt och vara en nätverkande person för att nå bästa resultat. Kunskap i Excel behöver vara på en relativt hög nivå. Har du branscherfarenhet från e-handel, retail, logistik eller till och med apoteksbranschen är det ett stort plus. Att jobba på Kronans Apotek innebär att du blir en del av ett snabbt växande bolag där miljön är föränderlig och snabbrörlig.

Om Kronans Apotek
Att vara en av oss innebär att vara en del av något stort. Vi är ett modernt apotek med ungefär 2 600 medarbetare på mer än 300 apotek i Sverige. Vi har drygt 2,5 miljoner kundklubbsmedlemmar och vi möter över 65 000 kunder om dagen. Det innebär möjligheten att skapa 65 000 leenden, och att bidra till bättre hälsa för 65 000 människor - varje dag. Våra värdeord är Ansvar, Initiativ, Öppenhet & Samarbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta Christina Norin-Söderström (christina.norin-soderstrom@wise.se) eller Iren Sayar (iren.sayar@wise.se) om du har några frågor.

Då uppdraget behöver startas igång omgående kommer vi att titta på ansökningar löpande. Vi ser gärna att du ansöker med ett CV alt en länk till din LinkedIn profil och helst inte ett personligt brev.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.