Extrajobb som mötesbokare inom finans

Extrajobb som mötesbokare inom finans

Är du driven, brinner för sälj och stimuleras av att kunna påverka din egen lön? Kressner & Partners söker nu en mötesbokare som kan jobba extra 1-2 dagar i veckan till vårt företag i Stockholm. Vill du arbeta på ett växande företag med gediget varumärke? Då är det här jobbet för dig!

Som mötesbokare arbetar du med att aktivt kontakta potentiella kunder via telefon för att boka in personliga möten med våra rådgivare och är med och bidrar till bolagets fortsatta tillväxt. Du utbildas internt löpande för att kunna föra samtal kring alla Kressner & Partners tjänster. Att arbeta som mötesbokare innebär mycket kundkontakt och det är därför viktigt att du är lösningsorienterad samt har en bra förmåga att hantera olika typer av människor.

När du jobbar hos oss har du ett utvecklande och givande jobb med bra arbetsmiljö och förmåner. Kressner & Partners är ett starkt värderingsdrivet företag som arbetar för att generera maximal nytta för våra kunder. Vi sätter upp höga mål och premierar medarbetare som sporras av eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och utmana sig själva. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och göra karriär inom företaget. Kressner & Partners står under finansinspektionens tillsyn.

Vi erbjuder:

·
Det perfekta extrajobbet för dig som älskar sälj och vill växa och utvecklas inom branschen

·
Utbildning och coachning för att ge dig kontinuerlig utveckling i det dagliga arbetet

·
En god inblick i finans-/försäkringsbranschen, våra olika affärsområden och tjänster

Vi söker dig som:
  • besitter inre drivkraft och samarbetsförmåga
  • integritet och förmåga att hantera människor
  • är en god kommunikatör samt kan inge förtroende, pondus och entusiasm över
telefon

Vi intervjuar löpande så skicka
gärna din ansökan så snart som möjligt! Vi tar emot ansökan via epost: niklas.n@kressnerrosenberg.se

Bifoga CV och personligt brev i din
ansökan.

Anställningsstart: Snarast

Omfattning: Visstidsanställning

Lön: Timlön + provision
Mer info
Kontaktperson Niklas Nilsson
Email Mejla Niklas Nilsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kressner & Partners grundades 2011 och är ett personalägt företag. Vi är ett rådgivningsföretag som arbetar aktivt med finansiell rådgivning gentemot företag och privatpersoner. Vår affärsidé är att bedriva en aktiv, riskanpassad och värdeskapande rådgivning till varje unik kund. Vi känner våra kunder väl och för oss är det viktigt med en kontinuerlig kundkontakt, erbjuda en hög personlig service och kvalitetshöjande rådgivning. Vi har inga egna produkter vilket gör att vi kan agera fritt och välja det placeringsalternativ som passar kunden bäst.

Vår filosofi innebär att arbeta långsiktigt med kunden där vår ersättning ökar vid god prestation. Affärsmodellen ger oss ett äkta incitament samtidigt som det känns affärsmässigt sunt att dela framgången med kunden. God nettoavkastning är en nödvändighet för bolagets välbefinnande. Vår främsta ambition är att skapa hög trovärdighet och kundnöjdhet genom att ge kunden rimliga förväntningar, vara aktiva och långsiktiga.