Inkassohandläggare

Inkassohandläggare

Kredinor är Norges största inkassobolag och har genom förvärv av Handelsbanksägda Kredit-Inkasso för drygt ett år sedan etablerat sig i Sverige med målet att bli Nordens ledande inkassobolag!
Kredinorkoncernen erbjuder lösningar som täcker hela värdekedjan från fakturering, reskontra och påminnelser till inkasso, efterbevakning och juridiska tjänster. Kärnverksamheten i det svenska bolaget är inkasso. Kredinor grundades i Oslo 1905 och har ca 540 anställda i Norge och ca 45 anställda i Kredinor A/S i Danmark. Läs mer på www.kredinor.se Till vårt team i Stockholm söker vi nu en engagerad och driven inkassohandläggare.

På Kredinor värdesätter vi god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: Lösningsorienterad, respektfull, engagerad och professionell. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper under rekryteringen.

Din roll
Som handläggare ligger ditt huvudsakliga ansvarsområde inom segmentet Bank- och Finans. Du kommer ingå i en grupp av handläggare som arbetar med hela flödet i kravhanteringen. I din roll ingår kontakter med myndigheter, kundkontakter samt kontakt med dina kunders kunder och du förväntas svara på inkommande förfrågningar över post, telefon och mail. Du har ett proaktivt och positivt förhållningssätt och tycker om att arbeta i ett företag under förändring.

Din profil?
  • Intresserad av människor och mycket god samarbetsförmåga
  • Mycket god kommunikationsförmåga på alla nivåer
  • Kundorienterad
  • Affärsmässigt kreativ och lösningsorienterad
  • Strukturerad och självständig
  • Aktivt bidra till att vi når våra mål
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet i liknande roll
  • Goda systemkunskaper, vi arbetar i Aptic

Vad kan vi erbjuda dig?
På Kredinor bryr vi oss om dig som anställd! Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag i förändring. Här finns goda utvecklingsmöjligheter. På kontoret i Stockholm arbetar idag ca 20 personer som alla strävar efter att erbjuda våra kunder trygghet och god service.

Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Vd Gunilla Brunnberg på tel 070 3753731.
Vänligen skicka in ditt Cv och Personligt brev till gunilla.brunnberg@kredinor.se

Rekryteringen sker löpande!
Mer info
Kontaktperson VD Gunilla Brunnberg
Telefon 070 3753731
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kredinor.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (3 dagar kvar)