Din roll
Som Ekonomichef leder du vår affärsenhet Ekonomi och Redovisning som består av tre personer, inklusive dig. Med din ekonomiska expertis leder du det strategiska arbetet med redovisning och rapportering, uppföljning och kontroll av verksamhetens lönsamhet, ekonomistyrning samt arbetar proaktivt för att identifiera innovationer, tillväxtmöjligheter och riskområden. Vidare ingår i uppdraget att:

  • Säkerställa att enheten är en proaktiv business partner, vara nära affären och bistå verkställande direktör i ekonomiska och analytiska frågor.
  • Aktivt bidra till att vi når våra mål
  • Vara en drivande kraft i arbetet med digitalisering, innovation och nya arbetsprocesser
  • Identifiera risker och möjligheter samt alla former av finansiell rapportering
  • Ansvara för löpande bokföring, budgetoch att synliggöra löpande status och resultat genom rapportering
  • Upprättande av årsredovisning och skattedeklaration
  • Gärna kunskap i Axapta samt Excel och Powerpoint
Du välkomnas till vårt trevliga och nyrenoverade kontor i Trygg Hansa-huset på Kungsholmen där du ingår i Kredinors ledningsgrupp och rapporterar till Verkställande direktör .

Vem är du?
Du är utbildad civilekonom. För att trivas i tjänsten är du en strategisk och analytisk person, extrovert, proaktiv med förståelse, driv och vilja att utvecklas och utveckla. Vi ser gärna att du har erfarenhet av strategiskt arbete inom budgetering, resultatuppföljning och prognostisering, men vi ser också gärna någon yngre person med utvecklingspotential i rollen . Vidare är du en lagspelare som aktivt verkar för att underlätta de interna enheternas samt chefernas dagliga ekonomiska arbete. Vi värdesätter egenskaper som flexibel, prestigelös och lösningsorienterad.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Kredinor bryr vi oss om dig som anställd! Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag i förändring. Här finns goda utvecklingsmöjligheter. På kontoret i Stockholm arbetar idag 26 personer som alla strävar efter att erbjuda våra kunder trygghet och god service.

På Kredinor värdesätter vi god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: Lösningsorienterad, respektfull, engagerad och professionell. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper under rekryteringen.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Vd Gunilla Brunnberg på tel 070 3753731 annars hoppas vi få läsa din ansökan snarast möjligt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kredinor.se
Sista ansökningsdag 28 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kredinor är Norges största inkassobolag och har genom förvärv för drygt ett år sedan etablerat sig i Sverige med målet att bli Nordens ledande inkassobolag! Kredinorkoncernen erbjuder lösningar som täcker hela värdekedjan från fakturering, reskontra och påminnelser till inkasso, övervakning, juridiska tjänster och portföljköp. Kärnverksamheten i det svenska bolaget är inkasso. Kredinor grundades i Oslo 1905 och har ca 540 anställda i Norge och ca 40 anställda i Kredinor A/S i Danmark. Läs mer på www.kredinor.se Till vårt team i Stockholm söker vi nu en engagerad och driven Ekonomichef.