Financial Administrator till Kreab Worldwide

Financial Administrator till Kreab Worldwide

Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy med avsikt och mycket goda förutsättningar till att bli tillsvidareanställd hos Kreab Worldwide efter 6 månader.

Ditt uppdrag:

I rollen som Financial Administrator kommer du arbeta med Kreab Worldwide och dess bolag runt om i världen där du kommer ansvara för det löpande ekonomiarbetet allt från löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, moms, bokslut samt månadsrapportering. Du sköter även löneadministration och projektleder interna projekt. Du blir du en del av ett kompetent och drivet team om 5 personer. Du kommer arbeta nära och rapporterar till Global Finance Director och CFO. Din arbetsplats blir på huvudkontoret i centrala Stockholm möjlighet till hybridarbete finns i viss utsträckning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med redovisning i några år. Du har förmodligen en ekonomisk utbildning i grunden. Du har mycket goda kunskaper i Excel. Har du dessutom erfarenhet från Power BI är det start meriterande.

Som person är du noggrann, initiativtagande och lösningsorienterad med hög integritet. Du gillar en social och internationell miljö där du får agera serviceinriktat varje dag!

Om Kreab

Kreab är en global kommunikationsrådgivare med 400 medarbetare i 25 länder. Vi är experter på finansiell kommunikation, företagskommunikation och Public Afffairs. Våra kunder är allt från privata företag till myndigheter och organisationer. Huvudkontoret är beläget i Stockholm city.

Ansökan

Vi vill uppmärksamma dig på att med anledning av semestertider kommer återkoppling och urval att ske tidigast den 8:e augusti. Tack för ditt tålamod!

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor - vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Iren Sayar på iren.sayar@eqonomy.se

Hjärtligt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.