Teknisk säljare / Heltid / Säljare

Teknisk säljare / Heltid / Säljare

Information om företaget

KranEl AB växer och söker nu en Teknisk Säljare till kontoret i Stockholm. KranEl är en utav de ledande leverantörerna i norden av strömmatningsprodukter och har sedan 1970-talet levererat produkter till svensk industri, materialhantering- och automationsindustrin.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare kommer du själv ansvara för hela säljprocesser från prospektering till avslut. Vidare har du både kund- och leverantörs ansvar och gör egna offerter, prislistor samt tar emot ordrar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är belagda på vardagar. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av KranEl AB.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och vill arbeta med försäljning inom industrin. Om du saknar utbildning kan relevant arbetslivserfarenhet väga upp detta. Som person är du ödmjuk, initiativtagande och gillar att ha mycket kundkontakt. Det är viktigt att kunna kommunicera väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du är positiv och driven. B-körkort är ett krav för tjänsten då resor inom hela Sverige förekommer. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.