Kramer Electronics söker Financial Controller

Kramer Electronics söker Financial Controller

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi är en tillverkare av konferensutrustning med stark internationell prägel. I Sverige är vi 16 anställda varav 12 av oss sitter i Kista, Stockholm. Nu söker vi en Financial controller som ska jobba med våra tre bolag i Sverige, Finland och Danmark.

Som Financial controller kommer ditt fokus vara analys av de tre ländernas bokföring. Du jobbar själv operativt med den löpande bokföringen samt månadsbokslut i de tre länderna där Sverige är ett AB medan Danmark och Finland är filialer. Du gör årsredovisningen i Sverige. Vi har lönekonsulter som du kommer att stötta i deras lönehantering för Sverige och Finland.

Du arbetar nära ledningsgruppen för att dela rapporter och analysresultat och du vägleder en ekonomiassistent.
Du kommer att rapportera till Kramer Nordics Country Manager och EMEA Finance Director.

Hos oss på Kramer kommer du att arbeta i en starkt entreprenöriell organisation där du får vara med och påverka. Du arbetar internationellt där du ena stunden har kontakt med Skatteverket i Finland och i nästa har en dialog med huvudkontoret i Tel-Aviv.

Personprofil

För att passa i rollen tror vi att du har arbetat med löpande bokföring, årsbokslut samt controlling. Vi tror också att du har en akademisk examen inom ekonomi och du talar och skriver flytande på svenska och engelska.
Du trivs i en miljö där du får arbeta effektivt och självständigt i högt tempo.

Övrigt

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Kista, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1981 har Kramer Electronics varit en ledande aktör och pionjär inom Pro AV-industrin. Med kunder i över 90 länder på 6 kontinenter erbjuder Kramer en omfattande och innovativ Pro AV-portfölj av produkter och lösningar för sina kunder i flertalet branscher, och under fyra decennier har Kramer byggt ett starkt varumärke och rykte tack vare starka personliga relationer. Läs mer om företaget på www.kramerav.com/se

Välkommen med din ansökan!