Rekryteringsspecialist till Kraftsam

Rekryteringsspecialist till Kraftsam

Som rekryteringsspecialist hos oss så kommer du vara en viktig del i vår framtida expansion på Kraftsam. Vill du, så finns det möjligheter till att axla en ledarroll på sikt. Vår kultur bygger på teamwork med individuell prestation och här hjälps vi åt och alla bidrar, på ett naturligt sätt, med sina individuella kunskaper på vägen mot våra mål. Vi har annonseringskanalerna och verktygen för att du ska lyckas. Du har med dig en säljande och positiv attityd och har du ett nätverk själv som gör att du snabbt kan vara igång så är det ännu bättre!

Vad vi söker:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rekryteringar och vet hur man driver en rekryteringsprocess med allt ifrån kundmöten, kravspecifikationer till kandidatpresentationer. Vi har ett säljteam och ett leveransteam så om du inte har egna kunder så kommer du få kunder och uppdrag tilldelade till dig ändå! Har du ledaregenskaper så är det meriterande.

Vi har som krav att du har arbetat med rekrytering inom ett rekrytering och/eller bemanningsföretag tidigare. Du bidrar gärna med nya idéer, effektiviseringar och andra delar som driver affärer och bolaget framåt.

Vi tror också att du är en skicklig relationsbyggare, med gott professionellt rykte som vill ta nästa steg och/eller vara med på en fantastisk resa!

Vi erbjuder:
  • En utmärkande och spännande roll
  • Bra löneupplägg
  • Frihet under ansvar
  • Möjlighet till ledarroll
  • Rekrytering och annonseringsverktyg i världsklass
  • Kontor i centrala Stockholm
  • Roligt på och efter jobbet
Ansök med CV och personligt brev där du gärna får beskriva vad du kommer bidra med och varför du tycker du passar för tjänsten.
Sök gärna snarast möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på biljana.cvetkovic@kraftsam.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (3 dagar kvar)