Rekryteringsassistent

Rekryteringsassistent

I rollen som researcher på Kraftsam arbetar du med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting.

Du kommer att ha en aktiv roll i att stödja våra kontorsansvariga i rekryteringsprocessen och i ditt ansvarsområde ingår bland annat att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil för att säkerställa kandidatinflödet. Detta innebär framförallt att kartlägga marknaden och att aktivt kontakta potentiella kandidater, boka intervjuer samt övriga administrativa uppgifter.

Fokus för dig är på search och att förstå kandidatbehovet men målet på sikt är att du inom tid ska kunna avancera upp och hitta egna kunder alternativt ta hand om egna uppdrag som kommer in.

Din profil:

Vi vill gärna att du är en relationsskapare som trivs att utveckla relationer gentemot kunder och kandidater. Du är som man säger ”om dig och kring dig” och är van vid och trivs med att det kan svänga snabbt på arbetsplatsen. Det gör dig inte stressad utan tvärt om då du löser den nya uppgiften och snabbt kan navigera dig tillbaka till den tidigare uppgiften och fortsätta med den. Vi är en slimmad organisation där vi aldrig är förmer än någon annan och vi hjälper alltid varandra när det behövs. Detta innebär att man har ett eget ansvar men att man ser till teamet och det stora hela samtidigt. Egenskaper som värdesätts är eget driv, personlighetskännedom, god samarbetsförmåga, administrativ förmåga och viljan att nå gemensamma mål! Vi ser även gärna att du går sista året på gymnasiet.

Vi ser också gärna att du:
  • Har förmågan att planera och strukturera upp ditt arbete i detalj
  • Har minst 6 månaders TM erfarenhet
  • Pratar flytande svenska
  • Är tävlingsinriktad
  • Som oss ser att detta är en möjlighet att avancera på sikt
Vi erbjuder
  • Fast lön
  • Fräscha lokaler 1 min från Odenplans tunnelbana
  • Stora utvecklingsmöjligheter
Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kommer vara timanställd och anpassat efter behov.

I ansökan bifogar du ett CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du passar till tjänsten samt lite kort om dig själv.

Tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: amir@kraftsam.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kraftsam startade 2012 och har haft över 500 nöjda kunder där en klar majoritet är återkommande.
Det kallar vi framgång.
Vi är ett nyfiket och modernt bemanningsföretag som jobbar med den senaste tekniken. Våra effektiva lösningar kan nå en större grupp kandidater, bland annat genom våra kanaler via sociala medier. Detta i kombination av dom traditionella annonseringskanalerna gör att vi på ett ekonomiskt och tidseffektivt sätt optimerar sökandet efter den rätta kandidaten.
Anledningen till varför vi jobbar mycket mot sociala medier är självklar - vi anser att sociala medier innehar en stark spridningskraft i vårt moderna samhälle. Vi kan inte tänka oss en bättre kraft för att nå ut med rätt arbete till rätt personer.
Vi finns i Stockholm och Göteborg men jobbar över hela Sverige och erbjuder företag högkvalitativa tjänster inom uthyrning och rekrytering av personal inom Ekonomi, Administration, Teknisk Försäljning och Marknad.