Praktik - Rekryteringsassistent

Praktik - Rekryteringsassistent

I rollen som researcher på Kraftsam arbetar du med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting.

Du kommer att ha en aktiv roll i att stödja våra kontorsansvariga i rekryteringsprocessen och i ditt ansvarsområde ingår bland annat att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil för att säkerställa kandidatinflödet. Detta innebär framförallt att kartlägga marknaden och att aktivt kontakta potentiella kandidater, boka intervjuer samt övriga administrativa uppgifter.

Fokus för dig är på search och att förstå kandidatbehovet men målet på sikt är att du inom tid ska kunna avancera upp och hitta egna kunder alternativt ta hand om egna uppdrag som kommer in.

Vi vill gärna att du är en relationsskapare som trivs att utveckla relationer gentemot kunder och kandidater. Du är som man säger ”om dig och kring dig” och är van vid och trivs med att det kan svänga snabbt på arbetsplatsen. Det gör dig inte stressad utan tvärt om då du löser den nya uppgiften och snabbt kan navigera dig tillbaka till den tidigare uppgiften och fortsätta med den.

Vi är en slimmad organisation där vi aldrig är förmer än någon annan och vi hjälper alltid varandra när det behövs. Detta innebär att man har ett eget ansvar men att man ser till teamet och det stora hela samtidigt. Egenskaper som värdesätts är eget driv, personlighetskännedom, god samarbetsförmåga, administrativ förmåga och viljan att nå gemensamma mål! Vi ser även gärna att du går sista året på gymnasiet.

Din profil
  • Studerar idag gärna inom HR , Ekonomi eller en generell linje
  • Har minst några månaders erfarenhet från försäljningsjobb
  • Stresstålig
  • Klarar av att ha flera projekt samtidigt
Praktikperioden ser vi gärna minst 2 månader , för rätt person finns det möjlighet för anställning efter avslutat praktik.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Internship / Praktik
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (17 dagar kvar)