Löneadministratör

Löneadministratör

Arbetsbeskrivning

Du kommer att självständigt ansvara för bolagets löner och jobba i nära samarbete med Ekonomiansvarig samt lönespecialister. Du jobbar löpande med bokföringen av dom anställdas löner, leverantörsreskontra och även med kundreskontra och arbetet innebär varierande arbetsuppgifter samt ett stort eget ansvar för ditt arbete.

Som konsult blir du anställd av Kraftsam men avsikt att bli anställd av kunden inom kort. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

I rollen ingår även att svara på lönerelaterade frågor från verksamhetens chefer och medarbetare samt löpande digital arkivering.Kvalifikationer och egenskaper


Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från ax till limpa roller inom lön och HR. Det är meriterande med erfarenhet från att ha arbetat i olika system. För att passa in i rollen skall du som person vara noggrann, social och trivas i en roll där man har många bollar i luften.

För att trivas i rollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Att du tar ansvar i rollen och är engagerad i ditt uppdrag ser du såklart som en självklarhet.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Controller, Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 sept (18 dagar kvar)