Serviceelektriker

Serviceelektriker

Kornelinds Elektriska befinner sig i ett expansivt skede och vi söker dig med lagkänsla till vår serviceavdelning.

Vi förutsätter att du har jobbat några år inom yrket, är social, ansvarsfull, självgående samt lösningsorienterad. Som en del i vårt lag så kommer du att få en viktig roll under eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära allt inom elinstallationsverksamhet och direktkontakt med kunder. Därför är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder servicebil, fast månadslön, restid, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och vi har kollektivavtal. Vi erbjuder även fortbildning i el- och teletekniska utbildningar, även kurser i Allmänna Bestämmelser.

Vi ser att du är en person som vill vara med och bidra med laganda och stort ansvarstagande gentemot kunder och företaget.
Mer info
Telefon 08-408 804 00
Email Mejla Kornelinds Elektriska AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kornelindsel.se
Sista ansökningsdag 5 jan (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kornelinds Elektriska AB är en etablerad aktör inom elinstallationer och vi hjälper företag med alla typer av entreprenader inom nyproduktion, om- och tillbyggnation samt service och underhåll.

Vi har lång erfarenhet av att leda stora projekt, utför all konstruktion, projektering och projektledning själva och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar till våra kunder inom privat och offentlig sektor.