Vill du vara med och sälja framtidens mest hållbara hus?
Kontio Sverige söker säljare för att representera oss i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker nu dig som är genuint intresserad av hus och som brinner för försäljning.

Kontio är världens största timmerhustillverkare och tillverkar hållbara, designade, moderna och hälsosamma hus med produktion i norra Finland.

Du kommer att marknadsföra och sälja hus från Kontios produktportfölj såsom egenföretagare i samarbete med vårt kontor i Sverige. Du arbetar självständigt vilket ställer krav på eget driv, men ger även möjlighet till stor frihet. Vi ser att våra säljare arbetar minst 50%. Som säljare/agent driver du på egen hand affärer och försäljning. Du är ansvarig för kontakter med kunder, markägare, entreprenörer och kommuner från första kontakt till inflyttning. Du kan "hitta dina affärer" och känner dig inte främmande för att söka upp, etablera och driva projekt på egen hand. Till din hjälp har du ett välkänt varumärke, en unik produkt och en organisation som står bakom dig.

Att sälja hus är en relativt komplex process och det är därför nödvändigt att du har erfarenhet av denna typ av försäljning sedan tidigare, helst från branschkollega som också är i premiumsegmentet men du kan även vara en välrenommerad byggmästare med erfarenhet av konsumentförsäljning. Erfarenhet av projektledning och kunskaper inom byggteknik är absolut en fördel. Viktigast av allt är dock din passion för försäljning och intresse för hus. Om du känner att du besitter de egenskaper som krävs för att representera oss - skicka in en kort beskrivning om dig själv samt CV till mari.nystrom@kontio.se.

Hoppas att vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Mari Nyström
Telefon 0707170445
Email Mejla Mari Nyström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Deltid, Frilans
Hemsida http://www.kontio.se
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.kontio.se
@kontiosverige