KONTIO VÄXER OCH SÖKER EFTER SÄLJAGENTER I SVERIGE


Kontio är en av världens största timmerhustillverkare.


Vår Arktiska Furu tål de tuffa och hårda Nordiska väderförhållanden och är ett hälsosamt, ekologiskt och hållbart alternativ att bygga miljövänliga hälsosamma fastigheter, villor och fritidshus.


Kontio tillverkar moderna, arkitektritade timmerhus i Pudasjärvi, Norra Finland. Timmerhus exporteras till fler än 30 länder runt om i världen. Under sina 45 år har Kontio levererat mer än 40 000 timmerbyggnader.


Kontiotuote Oy (KONTIO™) omsätter ca 50 miljon EUR per år och ingår i PRT-Forest koncernen. På den svenska marknaden är Kontio känd som Kontio Hus AB och är ett dotterbolag till Kontiotuote OY.


KONTIO HUS AB SÄLJAGENT

Vi söker dig som är driven och erfaren säljagent. Du har utbildning inom försäljning eller marknadsföring. Du gillar jobba självständigt men du är också en god lagspelare med hög social kompetens, har ett stort eget driv, är strukturerad och uthållig, är proffs med säljprocesser och långa kundrelationer. Du ser fördelarna med att jobba som säljagent (egenföretagare), har ett stort intresse av husförsäljning och vill gärna jobba nära kunden. Du är en god lyssnare, har alltid ett mål att bygga goda kundrelationer och ser en nöjd kund som en självklarhet.


Krav för att jobba som säljagent är: utbildning inom försäljning eller marknadsföring, goda kunskaper i Office paketet, B-körkort, tillgång till bil och flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Tidigare erfarenhet av försäljning i hus eller byggbranschen är ett plus.


Vi erbjuder dig att jobba med miljövänliga och hållbara timmerhus, support och säljstöd samt löpande utbildning i våra produkter och tjänster.


Vill du utvecklas och växa tillsammans med ett expansivt företag, är du välkommen med ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev.


Välkommen att skicka in din ansökan redan idag:


info@kontio.se


Har ni frågor om tjänsten, vv kontakta oss: 070-7170445


Sista ansökningsdag är 30 Januari 2018.
Mer info
Telefon 0707-170445
Email Mejla Kontio Hus AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Frilans
Hemsida http://www.kontio.com
Sista ansökningsdag 10 mars (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.kontio.com