Säljare inom livsmedelsindustrin

Säljare inom livsmedelsindustrin

Vi söker nu en B2B säljare inom livsmedelsindustrin till Norra djurgården, Stockholm. Företaget Konstantines och Marija AB arbetar med import och försäljning av livsmedel (främst mejeriprodukter) från Grekland till butiker och restauranger. Här söker vi dig som har minst 2års arbetslivserfarenhet som säljare. Ett extra plus är om du tidigare arbetat med livsmedel, gärna med mejeriprodukter. Låter det här som du? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd på cirka 6 månader. Chans till förlängning samt övertag av kund. Arbetstider är vardagar 8.00-17.00 (möjlighet till flex finns).

Arbetsbeskrivning:

Som säljare på Konstantines och Marija kommer du arbeta i en uppsökande verksamhet genom att sälja in företagets produkter till butiker och restauranger. Främst arbetar du med framtida och nuvarande kunders inköpare inom mejeriavdelningarna. Du kommer arbeta i en liten arbetsgrupp med 2-3 kompetenta kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Åka ut på fältet och träffa kunder. Du kommer boka dina egna besöka och sälja företagets produkter.
  • Följa upp kunder/leads.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 2års arbetslivserfarenhet som säljare.
  • Mycket god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt driv och har en säljande personlighet, du förstår affärer och kan ta snabba beslut. Du är en god kommunikatör, utåtriktad och gillar att prata med andra. Låter det här som du? Då kommer du vara en mycket uppskattad kollega hos oss!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-07-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Alexandra Widström | alexandra.widstrom@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 4 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du tidigare arbetat med livsmedel, allra helst inom mejeriprodukter.