Butikssäljare på deltid

Butikssäljare på deltid

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta extra i Konradssons Kakelbutik i Bromma på deltid. I denna roll kommer du främst att arbeta med att:
  • Hjälpa kunder ute i butiken att hitta rätt kakelval
  • Hjälpa kunder att räkna ut area och moms
  • Lägga order i kassan och ta betalt
  • Viss utlastning av material
  • Tillsammans med kollegor hålla rent och snyggt i butiken
Din profil

För att passa till denna tjänst tror vi att du är en servicestjärna som trivs i mötet med människor. Vi ser gärna att du har ett öga för inredning, färg och form. Som person tror vi att du är social och vågar hjälpa kunderna med deras ärenden samt har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare ska du vara kommunikativ och kunna arbeta bra tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du är i början av dina studier och vill arbeta extra på ett välmående företag som lägger trivsel och kundbemötande i fokus av arbetet. Om du studerar relevant utbildning inom bygg eller design är detta meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta extra på lördagar mellan 09:45-16:15, samt kan arbeta extra vid behov samt vid lov om så önskas. Tjänsten kommer att inledas med en ordentlig introduktion ör att ge dig alla förutsättningar till en bra upplärning. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konradssons Kakel står för kunskap, ansvar och trygghet. Deras fascination för kakel upphör aldrig och det dem kanske brinner för allra mest är själva mötet med kunden. Olika behov, tycke och smak gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller. De lutar sig mot närmare 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, vilket gör att dem kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa.

Vi söker nu efter deras nästa servicestjärna som kan hjälpa och guida kunderna med fokus på kvalitativ och personlig service. Är du en student som söker efter ett roligt och givande deltidsarbete så har du hittat rätt.

Skicka in din ansökan redan idag!