Presale IT Service

Presale IT Service

Rollbeskrivning för Presale IT Services

I rollen som Presale IT Services ingår att handlägga förfrågningar, beställningar och uttrycka behov för säljorganisationen. Vidare skall du initiera och leda arbetet i samverkan med berörda funktioner. Du skall samordna uppstart av kontrakt med ekonomiorganisationen samt verifiera kontrakt från säljorganisationen.
 • Bistå säljorganisationen med teknisk kompetens inom ITS
 • Säkerställa att produkter och tjänster inom ITS förankras hos ITS driftorganisation
 • Säkerställa att produkter och tjänster inom ITS implementeras hos ITS kontrakts- och ekonomiorganisation
Relationer och Kommunikation
 • Leda, driva och utveckla relationer till medarbetare enligt företagets processer
 • Samarbeta inom egna arbetsgruppen & med andra medarbetare inom hela företaget.
 • Rapportera till Presale Manager ITS & andra kollegor regelbundet
 • Medverka till och föregå med gott exempel i samarbete med övriga avdelningar
 • Arbeta aktivt med företagets IT- och servicesystem
Vidare använder du din kompetens till förmån för hela Presale organisationen och medverkar till att företaget och verksamheten hela tiden går framåt. Du håller dig uppdaterad och vidareutvecklar dig inom ditt yrkesområde. Du deltar regelbundet i utbildningar och certifierar dig enligt uppsatta mål och krav. Du ansvarar över kontraktshanteringen inom ITS.

Förväntad kunskap
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Körkort
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
 • Djup teknisk kunskap av företagets produkter och tjänster inom ITS
 • Kan utbilda kollegor i teknisk förståelse för företagets produkter och tjänster
 • Är en god lyssnare och har struktur, dokumenterar och följer upp dina aktiviteter och resultat
 • Agerar inspirerande och motiverande inför din omgivning
Specifika tekniska kunskaper som förväntas är Windows Server 2016, RDS, AD, Hyper-v, Vmware, Veeam, Office 365 och nätverksinfrastruktur.

Placeringsort

Stockholm

Vad Konica Minolta erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet att fortsätta utvecklas och växa i sin yrkesroll. Därför erbjuder vi möjligheter till såväl olika klassrumsutbildningar med interna och/eller externa utbildningshållare, som webbaserade utbildningar via vår interna webbportal.

Några av de kärnvärden som präglar vår organisation är att vi är starkt kundfokuserade, passionerade och alltid strävar efter innovativa lösningar i ett nära och öppet samarbete med våra kunder och vi håller vad vi lovar! Känner du att du skulle trivas i denna miljö är du kanske vår nya Presale till IT Service!

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. Konica Minolta samarbetar med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Du ansöker till tjänsten med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Detta är ett bemanningsuppdrag och du blir anställd av Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på sofia.svardskog@kraftsam.se eller 0735-215197.
Tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
Lycka till!

Konica Minolta är en av de ledande leverantörerna av dokumentlösningar på den svenska och internationella marknaden. I Sverige representeras Konica Minolta av Konica Minolta Business Solutions Sweden AB med cirka 140 medarbetare. Vi finns representerade med egna kontor i Falun, Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar samt genom ett brett återförsäljarnät spritt över landet. Konica Minoltas moderbolag, Konica Minolta Inc. har sitt huvudkontor i Japan. Koncernen omsätter cirka 70 miljarder kronor och har över 40 000 medarbetare.
Vi strävar efter att vara ett stabilt företag som bidrar till både samhällsnytta och så liten miljöpåverkan som möjligt. Med det som mål utvecklar vi ständigt både företaget, erbjudandet och våra medarbetare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 dec (16 dagar kvar)