Drifttekniker till Konica Minolta!

Drifttekniker till Konica Minolta!

Konica Minolta söker en Drifttekniker med fokus på nätverk till sitt kontor i Stockholm

I rollen som drifttekniker kommer du bland annat att arbeta med nedanstående
  • Drift av virtuella miljöer
  • Utföra installationer och felsökning på samtliga delar av IT-infrastrukturen
  • Utföra installationer och uppgraderingar i olika applikations- och serverplattformar samt kommunikations- och nätverkslösningar
För rätt person finns goda möjligheter att avancera.

Förväntad kompetens
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med drift- och teknisk support samt felsökning
  • Kunskaper inom VMWare, Hyper-V, nätverksmiljö, SDN, VPN, brandväggar, server och lagring, hårdvara samt dokumentation av processer.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Extra bonus är om du även har insikt i
  • Cisco Networking.
  • Dell Networking.
  • Dell Storage.
För att behärska rollen krävs en bred bakgrund samt ett stort intresse för IT och Teknik. Du skall kunna vara flexibel och anpassningsbar samt självgående. Du har inga problem med att ta dig an nya utmaningar och finna kreativa lösningar. Du är en utåtriktad problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Detta är ett bemanningsuppdrag och du blir anställd av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och arbetar därmed som uthyrd konsult hos Konica Minolta. Du erbjuds en arbetsplats med hög sammanhållning, goda utvecklingsmöjligheter och ett stort engagemang. Några av de kärnvärden som präglar Konica Minoltas organisation är att de är starkt kundfokuserade, passionerade och alltid strävar efter innovativa lösningar i ett nära och öppet samarbete med sina kunder samt att de håller vad de lovar.

Placeringsort: Stockholm

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. Vid frågor kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Svärdskog på telefon 0735-215197 eller Mail: sofia.svardskog@kraftsam.se

Konica Minolta är en av de ledande leverantörerna av dokumentlösningar på den svenska och internationella marknaden. I Sverige representeras Konica Minolta av Konica Minolta Business Solutions Sweden AB med cirka 140 medarbetare. Vi finns representerade med egna kontor i Falun, Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar samt genom ett brett återförsäljarnät spritt över landet. Konica Minoltas moderbolag, Konica Minolta Inc. har sitt huvudkontor i Japan. Koncernen omsätter cirka 70 miljarder kronor och har över 40 000 medarbetare.Vi strävar efter att vara ett stabilt företag som bidrar till både samhällsnytta och så liten miljöpåverkan som möjligt. Med det som mål utvecklar vi ständigt både företaget, erbjudandet och våra medarbetare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)