VD Interimsuppdrag

VD Interimsuppdrag

Kort om tjänsten

VD Interims uppdrag

Om verksamheten

Företaget verksamma inom fordonsindustrin

Mer om tjänsten

Vår uppdragsgivare är ett företag inom fordonsbranschen. Bolaget är inne i en omfattande omstruktureringsfas och vi söker efter dig som kan leda detta arbete. Företaget har sin verksamhet i Stockholm och man har ett starkt varumärke i portföljen.
Uppdraget kommer att börja redan under december månad och är preliminärt 14 månader.
Välkommen att söka tjänsten. Vi kommer omgående att börja intervjuerna.

Din profil

Som sökande interims VD har du minst 10 års erfarenhet av en ledande befattning. Erfarenhet av omstruktureringar samt mycket god erfarenhet av fackliga förhandlingar är ett krav. Du har erfarenhet av komplexa organisationer i en internationell miljö.

Ansökan

Ansökan senast den 27 november, intervjuer sker löpande.

About Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (4 dagar kvar)