Workplace Operations Lead

Workplace Operations Lead

Ditt uppdrag
Som Workplace Operations Lead har du en central roll på ett av Stockholms häftigaste kontor. I rollen arbetar du med ett helikopterperspektiv och har övergripande kännedom och kontroll över vad som händer på kontoret och i lokalerna. Detta innebär bland annat planering och koordinering av olika möten, sammankomster och events där du tillsammans med workplace-teamet ser till att allt fungerar och flyter på enligt plan. I din roll arbetar du tätt tillsammans med två Office Managers och en First Impression Manager där ni tillsammans säkerställer hela kontorets kvalitet och drift, där du har ett samordnande ansvar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig i fem månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Åtgärda fel i/underhåll av kontor och lokaler
  • Agera stöd åt företagets team och avdelningar gällande kontorsevenemang
  • Tät kontakt med IT för att säkerställa att all teknik på kontoret fungerar
  • Stödja och ibland avlasta First Impression Manager samt två Office Managers i deras ansvarsområden
  • Bemanning och onboarding av vikarier vid behov (till receptionen)
Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet av roller som Office Manager eller senior Office Coordinator där service varit avgörande. Du är organiserad och arbetar strukturerat samt ser behov av vad som behöver göras. Som person är du proaktiv men också flexibel då du hela tiden utmanas i en föränderlig och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik. Du har en stark integritet, driver dina arbetsuppgifter och kan självständigt fatta beslut. Vi ser även att du är en positiv och social lagspelare där du med kreativitet och handlingskraft ser lösningar i alla situationer. Erfarenhet av att kunna leda andra och koordinera arbetet i ett team är mycket meriterande.

Vidare har du en god systemvana och kan snabbt sätta dig in i och förstår nya system. Kommunikationen sker på både svenska och engelska vilket du behärskar väl i både tal och skrift.

Om kunden
Kunden är ett globalt bolag inom musikindustrin som sitter i häftiga och inspirerande lokaler belägna i centrala Stockholm. Företaget präglas av en stark mediakultur med mycket hjärta där kreativitet och musikskapande står i fokus. På kontoret är det en familjär och social stämning där du har utrymme att vara den du är. Här erbjuds du möjligheten att vara en del av ett fantastiskt team, en engagerad arbetsmiljö och främst av allt, en attraktiv och rolig arbetsplats.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) och Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Kontorschef, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.