Vi söker konsulter inom Supply Chain Management

Vi söker konsulter inom Supply Chain Management

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne växer med sina kunder! Vi söker därför konsulter och kandidater som redan nu eller i närtid är tillgängliga för olika uppdrag inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne får du möjligheten till personlig och professionell utveckling och får ingå ett team bestående av de främsta inom området. ValueOne jobbar med uppdrag på alla nivåer och ser en stark efterfrågan inom området.

Just nu söker vi till uppdrag för kunds räkning:
  • En inköpare av elektronikkomponenter med kunskaper inom category management för uppdrag i Söderköping
  • En upphandlingskonsult med erfarenhet av bygglovshandläggning till Nacka Kommun
  • En en operativ inköpsassistent med placering i Lund
  • En tysktalande transportkoordinator med placering i Lund
  • En inköpare direkt material med placering i Västerås
Dina erfarenheter
Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas inom Supply Chain Management. Vi letar efter dig som har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad samt har förståelse för att det ytterst är kundens behov som styr din vardag. Akademiska utbildningar så som civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker men vi vill även ha en dialog med dig som skaffat dig värdefulla kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Känner du igen dig i någon av de beskrivna tjänsterna är du välkommen att skicka in din ansökan snarast!

Ansökan
Ansökan med CV och personligt brev skickar du via vår hemsida: www.valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning kommer att ske efter hand. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Widmark på 070-786 80 99

Sökord: inköp, projektinköp, purchaser upphandlingar, logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg Supply chain analytiker inköpsassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)