VD-Assistent / Executive Assistant

VD-Assistent / Executive Assistant

VD-Assistent / Executive Assistant

Lockas du av att arbeta i en föränderlig miljö där teamwork främjas för att tillsammans uppnå mål där alla uppskattas för sitt engagemang och bidrag, och där kulturen är receptet på framgång? Då ser vi fram emot att få välkomna dig som Executive Assistant och Office Manager!

Hos Kraftsams kund står tillväxt, förändring, digitalisering och innovation på agendan och som Executive assistant till den skandinaviska VD’n kommer du få ansvaret att administrativt stötta VD och till viss del övrig ledningsgrupp på denna resa. Detta är en fantastisk roll för dig som gillar att ha många bollar i luften, jobba i ett team och vara spindeln i nätet i en organisation där ingen dag är den andra lik!

Du kommer ingå i en skandinavisk organisation och jobba tätt tillsammans med ytterligare en assistent där ni stöttar och hjälper varandra.

Rollen innefattar bl a, men är inte begränsade till:
  • Att administrativt stötta och vara den skandinaviska VD’s högra hand
  • Boka, planera och koordinera resor
  • Kalenderhantering
  • Sitta med på ledningsgruppsmöten, föra protokoll och följa upp på actionpoints
  • Samordna olika konferenser och events.
  • Förbereda presentationer till VD och ledningsgrupp
  • Vara djupt involverad i anordnandet av kickoffer med allt ifrån material till koordinering och bokning.
  • Hantera inköp och leverantörskontakter
Kunden söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande arbete. Du älskar att vara spindeln i nätet, vara proaktiv och ge förstklassig service till VD och ledningsgrupp. Du tycker om att omges av människor och är en utbredd lagspelare som vill dela med dig av din energi och positivitet till din omgivning. Din erfarenhet gör att du också vågar ge råd och stöd till VD och ledningsgrupp i hur de ska optimera sin vardag på bästa sätt. Eftersom du kommer att arbetsleda reception och vara ansvarig för drift av kontoret är egen erfarenhet av receptionsarbete/erfarenhet som Office Manager ett stort plus.

Nu erbjuds du en fantastisk möjlighet att i vara med på en fortsatt tillväxtresa, jobba nära VD och ledningsgrupp på ett företag i förändring och som är pionjärer inom sin bransch. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid. Kontoret är beläget i moderna lokaler i Stockholm. Du välkomnas av ett drivet gäng som alla brinner för det dom gör. Så vänta inte, sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Detta är initialt ett vikariat på 6 månader där Kraftsam är arbetsgivare och vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev.
Tillsättning är snarast möjligt vilket gör att vi prioriterar kort uppsägningstid.

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik på fredrik@kraftsam.se eller Mobil: 073 023 89 19

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Kontorschef, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)