Välkänd aktör söker Redovisningskonsult

Välkänd aktör söker Redovisningskonsult

Är du en social person som trivs med många kontaktytor och vill arbeta på ett familjärt kontor i samarbete med dina kollegor? Brinner du dessutom för redovisning och vill fortsätta utvecklas som redovisningskonsult i en utmanade arbetsmiljö? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en redovisningskonsult för vår kunds räkning. Kunden är en stor och välkänd aktör som befinner sig i en spännande utvecklings- och tillväxtfas. Deras medarbetare har flera år i rad utsett dem till branschens bästa arbetsgivare. Genom ett bra teamarbete och stort engagemang ligger fokus på att leverera hög kvalité till sina kunder. Bolaget är baserat centralt i Stockholm.

Är detta du?
Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet som redovisningskonsult på byrå och har goda kunskaper inom redovisning och beskattning. Du är van att arbeta självständigt och trivs i rollen som konsult. Vidare har du relevant utbildning inom redovisning eller motsvarande. Du har god samarbetsförmåga, ett prestigelöst förhållningssätt samt en god analytisk förmåga.

Ansvarstagande och lyhördhet är grundläggande faktorer i denna roll. Arbetet kräver en noggrann och strukturerad person som är van vid att ha många bollar i luften. Du ska även ha en vilja att förändra och förbättra då du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där förändringsbenägenhet är viktigt. Utöver detta trivs du i familjära arbetsmiljöer som präglas av ett högt tempo, öppenhet och utveckling.

Vårt erbjudande
I rollen som redovisningskonsult på denna byrå erbjuds du stora möjligheter till snabb kompetensutveckling då du redan från början får ta ett stort ansvar. Som redovisningskonsult arbetar du nära flera spännande kunder i olika storlek och branscher och hjälper dem med redovisning och rådgivning. Du arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och en familjär kultur. Är du helt självständig i din roll kommer du att stötta de mindre erfarna kollegorna i teamet, är du inte helt självständig kommer du att arbeta nära mer erfarna kollegor som finns där som stöd och bollplank, vilket gör att du får en brant utvecklingskurva.

Vi svarar gärna på dina frågor
Kontakta gärna rekryteringskonsult Filippa Wallin på telefon 070-763 44 89 eller filippa.wallin@talentsofsweden.se om du har några frågor kring tjänsten eller Talents of Sweden. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningskonsult, ekonomi, revisionsbyrå, redovisningsbyrå, byrå, jobb, rekrytering, Talents of Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (7 dagar kvar)