Utmanande roll som Implementationskonsult inom lön

Utmanande roll som Implementationskonsult inom lön

Har du erfarenhet av löneoutsourcing och implementering? Har du även ett stort systemintresse samt goda kunskaper i HogiaLön Plus och/eller Flex HRM? Vi söker nu en Implementationskonsult till en av våra kunder.

Om rollen
I rollen som Implementationskonsult får du följa med på den spännande resan mot att utveckla löneteamet. Rollen innefattar allt från uppstarter och implementeringar av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen under ett antal månader innan kunden lämnas över till en Lönekonsult. Tjänsten innefattar även daglig kontakt med kunder där du kommer att fungera som kontaktperson för dessa.

Bolaget är beläget på Södermalm i Stockholm.

Är detta du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneoutsourcing samt implementering och uppstart av nya kunder. Du har goda kunskaper i Hogia och Flex HRM. Du intresseras av digitalisering samt vill vara med att utveckla affärer tillsammans med bolaget.

Som person är du utåtriktad och social samt tycker om att ge service av god kvalitet. Utöver det är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Goda kunskaper i engelska är en fortutsättning för att lyckas i rollen.

Intresserad?
Kontakta gärna rekryteringskonsult Filippa Wallin på 070-763 44 89 eller filippa.wallin@talentsofsweden.se om du har några frågor kring tjänsten eller Talents of Sweden. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: lön, lönekonsult, implementering, implementeringskonsult, implementation, uppstart, Hogia, flex HRM, jobb, Talents of Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juli 2020 (47 dagar kvar)