Upphandlare/ strategisk inköpare med kunskaper inom LOU

Upphandlare/ strategisk inköpare med kunskaper inom LOU

Vi söker en upphandlare med gedigen erfarenhet av LOU och entreprenad. Vår kund verkar inom fastighet- och byggindustrin och är belägen i Stockholm.

Ansvar
Du kommer självständigt identifiera, planera och upphandla varor och tjänster inom ditt ansvarsområde. Det igår även i rollen att utveckla rutiner och processer inom upphandlingsområdet.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att:
  • Göra förstudier inför upphandlingar
  • Planera och genomföra upphandlingar
  • Leda utvecklingsprojekt av befintliga ramavtal, leverantörsutvärdering och inköpsprocessen
  • Agera som rådgivare i upphandlingsfrågor åt intressenter
  • Information om planerade, pågående och genomförda upphandlingar till berörda intressenter
  • Uppstart av nya avtal och leverantörer
  • Mäta och utvärdera leverantörers prestationer mot avtal
  • Hantera och bevaka förlängningar
  • Följa utvecklingen på leverantörsmarknaden inom eget ansvarsområde
  • Delta i projekt och arbetsgrupper för utveckling av kundens verksamhet
Din profil
Du har minst 5 års relevant arbetserfarenhet av upphandling, inköp och LOU, samt innehar en högskoleutbildning i ekonomi, inköp eller liknande. Meriterande är erfarenhet av upphandling av byggvaror och entreprenadtjänster.

Du är analytisk, lösningsorienterad, strukturerad och klarar av att självständigt planera, leda och slutföra större upphandlingar. Du har erfarenhet av att skriva och förhandla avtal. Vidare har du ett kundorienterat tänkande och agerande. Vi söker dig som är skicklig på att kommunicera med leverantörer, ledning, medarbetare och intressenter.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är den 22 Januari 2019. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare. Om du har frågor så kontakta gärna Olof Widmark tel. 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistics commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan (1 dag kvar)