Upphandlare av entreprenad för uppdrag i centrala Stockholm

Upphandlare av entreprenad för uppdrag i centrala Stockholm

Vill du bidra till att göra vår planet till en grönare och mer hälsosam plats att leva på? ValueOne söker nu en driven inköpare av entreprenad och byggtjänster för ett konsultuppdrag om minst 6 månaders till ett företag med adress centrala Stockholm. För rätt person finns möjligheter att bli erbjuden en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
I rollen som entreprenadupphandlare är du övergripande ansvarig för inköp av material och tjänster. Det innebär att du ska övervaka och aktivt delta i processen kring entreprenörens upphandlingar för att säkerställa att arbetet sker enligt överenskomna avtal avseende teknik och kostnad samt gällande lagar och regler.

Du kommer att arbeta nära företagets byggnadschef och rapportera till vice verkställande direktör för byggnadsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utarbeta och hålla företagets upphandlingsplan uppdaterad i samordning med vice verkställande direktör för byggnadsavdelningen
  • Övergripande ansvarig för aktiviteter som rör inköp, förhandling och hantering av leverantörer av byggtjänster, maskiner och material
  • Verifiera och godkänna entreprenörens upphandlingsplan
  • Samordna och stödja entreprenörer i deras inköps- och upphandlingsaktiviteter
  • Utvärdera leverantörer i kvalitet, hållbarhet, volym och leveranser
  • Hantera upphandling enligt budget
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper inom det regelverk som gäller vid entreprenadupphandling. Du är en analytisk person som är nyfiken och har lätt för att lära. Du har god struktur i ditt arbete, är självgående och tvekar inte att ge det lilla extra för att uppnå dina och företagets mål.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (13 dagar kvar)