Inköpare inom Hälsa/Sjukvård

Inköpare inom Hälsa/Sjukvård

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en Strategisk/Taktisk inköpare inom Hälsa/Sjukvård för konsultuppdrag i 6 månader hos ett försäkringsbolag. Tillsättning omgående. Vi söker dig som är proaktiv, driven och kommunikativ.

I dina ansvarsområden ingår att:
  • På taktiskt nivå driva och utveckla indirekt inköp inom kategorin hälsa och sjukvård.
  • Driva och initiera upphandlingar, upphandlingsprojekt, avtalsförhandlingar och processförbättringar på ett professionellt och affärsmässigt sätt.
  • Leda pris- och avtalsförhandlingar av olika former samt ansvara för att avtal upprättas med utvalda leverantörer enligt fastställda riktlinjer.
  • Agera leverantörsansvarig och ansvara för uppföljning av leverantörer.
Din Profil

Vi ser gärna att du har 2-5 års erfarenhet inom inköp och vill ta nästa steg i din kärriär. Du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning och har erfarenhet inom inköp av indirekt material och tjänster med god vana av att förhandla med leverantörer. Det är meriterande om du har utfört inköp inom kategorin hälsa och sjukvård eller jobbat med inköpsfrågor inom försäkringsbranschen. Vidare är du är analytisk, lyhörd med kritiskt förhållningssätt, har god datorvana och kunskaper i Excel. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. På ett affärsmässigt sätt utvärderar du befintliga och nya leverantörer. Du trivs att jobba både självständigt och i ett team, har god social kompetens och trivs att arbeta i ett högt tempo.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: ww.valueone.se/aktuella-jobb/. Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 31 augusti. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)