Strategisk inköpare IT till företag i Stockholm

Strategisk inköpare IT till företag i Stockholm

ValueOne söker en erfaren strategisk inköpare av IT för ett konsultuppdrag hos vår kund i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
I rollen kommer du att arbeta med inköp inom IT-kategorin på en strategisk nivå. Du ansvarar för att avtal upprättas med utvalda leverantörer och för leverantörsuppföljning. Arbetet sker i nära samarbete med olika stakeholders inom organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckla inköpsstrategier
  • Driva och initiera upphandlingar
  • Leda pris- och avtalsförhandlingar
  • Ta fram upphandlingsunderlag (RFI/RFP/RFQ)
  • Utarbeta beslutsunderlag
  • Kommunicera med intressenter om befintliga och nya leverantörsavtal
  • Vara uppdaterad inom din marknad gällande leverantörer, konkurrenter och nyheter
Erfarenhet och kompetens
För uppdraget krävs att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är också meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik, supply chain. Du bör också ha goda färdigheter inom förhandling och avtalsskrivning.

Vi söker dig som är självgående, proaktiv och resultatorienterad med stark analytisk förmåga. Du är också en skicklig kommunikatör och förhandlare. Vidare är du skicklig på att bygga relationer och att arbeta med stakeholders.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2021 (22 dagar kvar)