Sourcing manager med fokus på produktutveckling till företag i Stockholm

Sourcing manager med fokus på produktutveckling till företag i Stockholm

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

På uppdrag av vår kund söker vi en sourcing manager för ett tidsbegränsat uppdrag till ett företag i norra Stockholm. I denna roll kommer du att vara spindeln inätet mellan inköpsavdelningen och produktutvecklingen men även driva och förhandla kontrakt. Har du tidigare erfarenhet av projektinköp eller strategiskt inköp och förhandlingar ska du fortsätta läsa. Det kan var just dig vi söker!

Rollen
I rollen som sourcing manager fungerar du som inköpsorganisationens representant och kontakt gentemot R&D och produktledning. Du driver även självständigt förhandlingar och kontraktering med leverantörer. Som sourcing manager ansvarar du för att leveranser sker i rätt tid, till rätt kostnad och kvalitet i enlighet med företagets sourcing-strategier.

Primära arbetsuppgifter:
  • Säkerställa att kompletta och korrekta specifikationer finns tillgängliga
  • Arbeta fram totalkostnadskalkyler
  • Följa och vidareutveckla sourcingstrategier i samråd med strategiskt inköp
  • Ansvara för priser och annan kommersiell information i BOM
  • Leda och genomföra RFx-processen
  • Förhandla och skriva avtal med leverantörer
Din bakgrund
För att bli aktuell för uppdraget krävs flerårig erfarenhet som strategisk inköpare och/eller projektinköpare. Du får gärna ha erfarenhet från tillverkningsindustri inom hudvårdsprodukter, apoteksvaror eller liknande men det är inget krav. Som person har du lätt för att samarbeta över funktionella gränser och har ett resultatorienterat arbetssätt. Utöver det behöver du även vara en person som har stort eget driv, är initiativrik och flexibel. Du behärskar dessutom svenska och engelska i tal skrift.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är den 4 september 2019. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark tel 070 786 80 99.

Sökord: sourcing manager projektinköpare project buyer projektinköp strategisk inköpare pharma hudvård projektledning sourcingstrategier BOM RFx totalkostnadskalkyler total cost produktutveckling Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2019 (11 dagar kvar)