Senior redovisningsekonom

Senior redovisningsekonom

Är du en erfaren redovisningsekonom som är sugen på att arbeta brett inom ekonomi och ansvara för egna bolag inom en större koncern?

Rollen
Vi söker dig som är redovisningsekonom och vill arbeta som konsult i vår konsultverksamhet. Detta uppdrag är placerat hos en av våra kunder som sitter i närheten av Gärdet i Stockholm. Som redovisningsekonom är du bolagsansvarig och ansvarar för det löpande ekonomiarbetet och kommer att ingå i ett större och centralt team inom företaget. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Löpande bokföring
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Månads, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Avstämningar
  • Ta fram ekonomiska rapporter
Detta är ett konsultuppdrag som till en början löper på 6 månader, men med goda möjligheter till förlängning.

Din bakgrund
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom redovisning/ekonomi och som har minst 2-3 års erfarenhet av självständigt arbete med redovisning, bokslut och avstämning av balanskonton. Det krävs att du har goda datakunskaper och lätt kan sätta dig in i olika ekonomisystem. Du bör även ha goda kunskaper i Excel och behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning. För att trivas som konsult på Clarify och på kundföretaget tycker du om att utvecklas, utmanas och är nyfiken. Du är strukturerad, tar ansvar och får saker att hända, och du trivs med att arbeta i en bred roll. Du brinner för ditt jobb och visar ett stort engagemang i det du tar dig för. Genom din erfarenhet kan du på ett effektivt sätt sätta dig in i nya situationer.

Att jobba som konsult på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential och ”The Clarify Way”, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Clarify har en historia som börjar redan på 80-talet, sedan dess har vi rekryterat, hyrt ut och utvecklat chefer och medarbetare. Spetskompetensen är att matcha rätt chef, specialist eller konsult inom ekonomiområdet. Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Läs gärna mer om oss på www.clarify.se

Din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Clarify, kontakta gärna konsultchef Ulrika Sjöqvist, tel. 070-778 00 37.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 okt (13 dagar kvar)