Senior kategorianalytiker

Senior kategorianalytiker

ValueOne söker en erfaren senior kategorianalytiker till ett 12 månader långt konsultuppdrag hos en av våra kunder verksam inom energibranschen med placering i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
I rollen som senior kategorianalytiker ska du stötta organisationen med prognoser och analyser inom kategoristyrt inköp, spend och inköpsavvikelser (PPV). Ditt uppdrag är att analysera, värdera och sammanställa information rörande övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, kategori- och marknadsanalyser.

Erfarenhet och kompetens
Detta är en avancerad analytikerroll som kräver flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda insikter i kategoristyrt inköp och spendanalys. För att bli aktuell för uppdraget bör du ha en bakgrund inom supply chain och inköp samt en akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi eller supply chain. Mycket god kunskap och kompetens i Excel ett krav. Vidare är gedigen informationshanterings- och analyskunskap om inköp och supply chain ett måste.

Vi söker dig som är en driven problemlösare med ett analytiskt sinnelag som är van att utveckla strukturer. Du är affärsinriktad och strategisk men även innovativ i ditt tänkesätt och tvekar inte att ta egna initiativ. Du har lätt för att kommunicera med andra och har ett stort intresse för att driva och genomföra förbättringar.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Konsult, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (29 dagar kvar)