Rekryterare till myndighet!

Rekryterare till myndighet!

Till vår kund, en myndighet inom försvarssektorn, söker vi nu en Rekryterare! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar i december och pågår i sex månader med möjlighet till förlängning. Kontoret ligger i Kista, Stockholm.

Ditt uppdrag
Vår kund söker nu en Rekryterare för att avlasta med rekryteringar då myndigheten under det närmaste året kommer växa. I uppdraget kommer du främst att arbeta med rekryteringar inom flera avdelningar och med en mängd olika inriktningar. Detta innebär att du får möjlighet att träffa många kvalificerade kandidater som vill vara med och bidra till visionen om en säkrare värld. Du kommer närmast att arbeta tillsammans med myndighetens sex HR-specialister. Du kommer också få möjligheten att vara med och påverka och förbättra processerna inom rekrytering hos myndigheten. Arbetsuppgifterna består av att självständigt utföra hela rekryteringar, allt från kravspecifikation till efterarbete och administration. Resor i tjänsten förekommer till Linköping, Umeå och Grindsjön.

Din bakgrund
Vi söker dig som är HR-utbildad och har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering i ca 2-5 år samt tidigare erfarenhet från myndighet. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som arbetsuppgifterna också ställer stora krav på samarbete. Eftersom flera uppdrag kommer att löpa parallellt behöver du ha en god förmåga att strukturera och planera upp ditt eget arbete.
Hos denna myndighet måste du vara svensk medborgare och en säkerhetsprövning kommer att genomföras inför uppdraget.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 076-0001899) och Paola Banegas ( paola.banegas@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)