Redovisningsekonom till fackförbund i centrala Stockholm

Redovisningsekonom till fackförbund i centrala Stockholm

Om rollen

Som redovisningsekonom kommer du vara kontaktperson för hela flödet i ekonomiarbetet, bl.a. bokföring, ekonomisk redovisning, redovisning av alla in- och utbetalningar, kund- och leverantörsreskontra. Vi söker dig som är en engagerad lagspelare som gillar att utveckla, ifrågasätta och driva processer och utveckling framåt.

Uppdraget är initialt på sex månader och för rätt person finns det god chans att det övergår i anställning hos kund efter avslutat uppdrag.


Kvalifikationer och erfarenheter


Vi söker dig som har arbetat självständigt med ekonomiadministration i cirka 3 år och har goda kunskaper om lagar och avtal inom redovisning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet/kunskap av:
  • Löpande bokföring
  • Balanskontoavstämningar
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Delaktig vid månads- tertial och årsbokslut
  • Goda kunskaper kring Excel
Du har en examen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande erfarenhet relevant för tjänsten.
Erfarenhet av ekonomisystem och bred systemkunskap är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Van att hugga i och ser dig som en problemlösare som vill förstå helheten.

Om annonsen har väckt ditt intresse bör du inte tveka med att skicka in din ansökan!
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Matilda Zimdahl, på tfn 076 620 29 84.


När du blir en av oss


Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (91 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.