Redovisningsekonom med intresse av controlling

Redovisningsekonom med intresse av controlling

Om rollen
Som redovisningsekonom kommer dina uppgifter bla innebära hantering av inköpsordrar, kund/leverantörs reskontra, löpande bokföring, avstämningar, kostnadsallokering, intercompany transaktioner, periodiseringar, se över anläggningstillgångar, samt förberedelse inför årsbokslut.

Du kommer att tillsammans med härliga kollegor få arbeta i en internationell miljö där du har möjlighet att påverka och utvecklas inom ditt ansvarsområde.
Företaget är beläget i mycket fina lokaler vid Liljeholmen.

Detta är initialt ett konsultuppdrag med goda chanser att bli tilllsvidareanställld hos kunden.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande roll samt relevant ekonomisk utbildning. Goda excel kunskaper behövs, dvs skapa pivot tabeller, vlookup. Vana från SAP är meriterande men inget krav. Engelska och svenska i tal och skrift är dock nödvändigt.

Du bör vara en social person som trivs med att samarbeta med övriga kollegor för att åstadkomma bästa resultat. Samtidigt är du trygg med att ta egna initiativ och finna lösningar och förbättringar.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)