Projektledare eProcurement

Projektledare eProcurement

Projektledare eProcurement

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en driven erfaren projektledare eProcurement för ett uppdrag som managementkonsult om minst 6 månader till vår kund i Stockholm.

Ansvar
Du ansvarar för att leda ett implementeringsprojekt av ett nytt inköpssystem för Purchase-to-Pay-processen. Projektledaren skall vara totalansvarig för genomförande av projektets inköpsdel som planeras go-live maj 2019.

Arbetsuppgifter
I projektet ingår följande:
  • Leda inköpsdelen av projektet med att införa det nya inköpssystemet för hela Purchase-to-Pay-processen
  • Översyn av projektplan och bemanning för att säkerställa framdrift
Om jobbet
Vår kund erbjuder en spännande utmaning i ett företag i försäkringsbranschen. Rollen har stor påverkan på företagets utveckling där dina kunskaper, tidigare erfarenheter och personlighet är avgörande för fortsatt framgång. Projektledaren förväntas starta omgående och göra en översyn av projektplan och bemanning för att säkerställa framdrift och framgångsrik implementering. Viktigt är att du har en gedigen erfarenhet från tidigare implementeringar av eProcurement, Purchase-to-Pay processen.

Din Profil
För att vara aktuell för det här uppdraget har du tidigare erfarenhet i ledande ställning av minst två införanden av inköpssystem för PtP. Det är en fördel om du har kunskap av Visma/Proceedo- lösningar. Du har förmågan att omsätta en strategi till handling. Som projektledare är du tydlig och inkluderande. För att lyckas med uppdraget behöver du vara en person med integritet, stort eget driv, initiativrik och flexibel.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/ Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 15/11. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Fredrik Andersson på 073 222 6430 eller Olof Widmark på 070 688 5238.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av VALUEONE AB
Sista ansökningsdag 15 nov (1 dag kvar)