Nyexaminerad/Junior Mekanikkonstruktör Till Innovativt Konsultbolag

Nyexaminerad/Junior Mekanikkonstruktör Till Innovativt Konsultbolag

Har du en högskole-eller civilingenjörsexamen inom mekanik/mekatronik? Är du nyexaminerad eller i början av karriären och vill jobba som konsult på ett spännande bolag? Läs då vidare och ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en mekanikkonstruktör med intresse för mekatronik till ett innovativt IT/Tech konsultbolag med kunder i flera olika branscher. Här kommer du få möjligheten att både jobba med uppdrag ute hos kund och med inhouse-projekt. Du kommer att vara omgiven av erfarna kollegor inom olika discipliner och jobba i tvärfunktionella team.

Du kommer att påbörja anställningen med ett längre uppdrag hos en global och världsledande industriföretag. Här kommer du ingå i ett krossfunktionellt team med fokus på att utveckla och förbättra produkter inom industrin.

Denna tjänst är perfekt för dig som har en bakgrund inom maskinteknik och intresse för mekatronik. Kanske har du egna projekt på fritiden eller erfarenhet från arbetslivet. Som junior ingenjör är detta en perfekt chans att kickstarta karriären med ett spännande uppdrag och med möjlighet till anställning på ett innovativt konsultbolag.

VI SÖKER DIG SOM:
Har utbildning inom maskinteknik med inriktning inom mekatronik, mekanik eller liknande. Du har kunskaper i CAD-program, förslagsvis Creo. Du trivs i en multikulturell arbetsplats.

OM KUNDUPPDRAGET:
Konsultbolaget har sedan 1997 haft en idé om att hjälpa produktägande bolag med spetskompetens tjänster inom hela produkt- och systemutvecklingskedjan. De är över 170 drivna specialister som finns runt om i hela Skandinavien, en plats som i världen blivit känd för öppenhet, kreativitet och banbrytande innovation. Genom åren har bolaget fått möjligheten att ge sig i kast med många utmanade och svåra uppdrag som de löst på nya och innovativa sätt. Det har gjort att de fått fortsatt förtroende från deras kunder och kunnat utveckla affärer som bygger på långsiktiga och starka relationer. Bolagets första kund från 1997 är än idag en återkommande och nära partner till dem. I bolagets kundundersökning 2021 kunde de konstatera att mer än 97 % av deras kunder var mycket nöjda med dem som utvecklingspartner, vilket är något dem är otroligt stolta över.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday till en början. Ambitionen är att du efter 6 månader blir direktanställd hos konsultbolaget.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Nyexaminerad, Junior, Mekanikkonstruktör, Mekatronik, CAD, Creo.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 7 nov 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?