Masterdataspecialist inköp

Masterdataspecialist inköp

ValueOne söker en masterdataspecialist inom inköp till ett långt konsultuppdrag hos en av våra kunder verksam inom energisektorn med placering i centrala Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och förväntas löpa under minst 12 månader med möjlighet till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • marknadsledande tjänstepension
 • generös sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om konsultuppdraget
Detta är ett uppdrag där du ska arbeta både strategiskt och operativt med utveckling och administration av företagets masterdata då de nyligen har infört ett nytt affärssystem där masterdata för inköp är ett område. Här ingår bland annat artikeldata för service och material och leverantörsmasterdata. I rollen förväntas du bidra aktivt i arbetet med att utveckla och effektivisera företagets inköpsflöden kopplat till masterdata.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Fortsatt utveckling av struktur och process för företagets artikelmasterdata.
 • Säkerställa att artikelmasterdata hålls uppdaterad.
 • Säkerställa att leverantörsmasterdata hålls uppdaterad.
 • Driva och implementera digitalisering av inköpsfunktionens masterdata.
Erfarenhet och kompetens
Uppdraget kräver att du har relevant eftergymnasial utbildning och 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i ett större affärssystem. Det är också viktigt att du har erfarenhet av inköp och är van att arbeta digitalt.

Vi söker dig som är strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt och har förmåga till ett helhetssyn. Du drivs av din nyfikenhet och vilja att nå dina mål, är ansvarstagande och räds inte att ta egna initiativ när så krävs. I ditt dagliga arbete kommer du att ha många kontakter med intressenter både internt och externt varför det är viktigt att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 jan 2023 (34 dagar kvar)