Lönespecialist

Lönespecialist

Till vår kund söker vi nu dig som trivs med att arbeta självständigt med hela löneprocessen. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående som sträcker sig över ca 6 månader med chans till förlängning. Kunden sitter i Gustavsberg och tillämpar en hybridlösning där du har möjlighet att jobba från hemmakontoret 2 dagar i veckan.

Ditt uppdrag
Det här spännande uppdraget passar dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen. Du kommer att ansvara för alla löner från ax till limpa i systemet SAP, totalt 340 löner fördelat på 3 olika kollektivavtal. Utöver lönearbetet kommer du även att stötta medarbetarna i lönefrågor. I rollen som lönespecialist hos vår kund blir en del av ett HR-team varav en administrerar företagets nordiska löner.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av löneadministrativt arbete och en eftergymnasial utbildning inom lön. Du har tidigare arbetat självständigt med hela löneprocessen. Då kunden arbetar i SAP är det meriterande om du tidigare har erfarenhet av det systemet. Du är van med att arbeta i olika system och har goda kunskaper i Excell. För att lyckas i rollen tror vi att du är en fena på att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare är du serviceinriktad och uppskattar ett nära teamwork!

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.