Lönespecialist

Lönespecialist

Till vår kund som sitter i fina lokaler på Liljeholmen söker vi nu en lönespecialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och 6 månader framåt, för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden.

Ditt uppdrag
Hos vår kund blir du en del av ett härligt team bestående av 4 lönespecialister, som tillsammans hanterar ca 1500 tjänstemannalöner i lönesystemet Agda. I rollen som lönespecialist hos vår kund kommer du att ansvara för ca 500 löner där du hanterar hela lönekedjan självständigt. Utöver det ingår en del support till chefer och medarbetare i lönefrågor. Kunden tillämpar en hybridlösning där du har möjlighet att arbeta från hemmakontoret.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har en YH-utbildning inom lön samt har minst 2 års erfarenhet av löneyrket. Du har tidigare erfarenhet från att självständigt ha arbetat med hela löneprocessen i tidigare tjänster. Då kunden arbetar i lönesystemet Agda, är det meriterande om du har erfarenhet från det. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du tar eget ansvar samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och trivs med att vara en del av ett team. Vidare är du serviceorienterad och har en god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.