Lönekoordinator med inriktning finance till kund i Stockholm!

Lönekoordinator med inriktning finance till kund i Stockholm!

Vår kund är ett välkänt multinationellt bolag inom elektronikbranschen. Nu söker de en lönekoordinator med inriktning finance med start i februari. Uppdraget är på 100% och sträcker sig till sista augusti med chans till förlängning

Ditt uppdrag
I den här rollen får du möjlighet att arbeta brett och självständigt. Ditt ansvar kommer ligga i att koordinera bolagets outsourcade löner. Det gäller ca 70 löner i Sverige, 13 i Finland och 4 i Danmark. Du kommer agera kravställande gentemot Azets, arbeta med bonushantering, pensioner, försäkringar och att ta fram rapporter från tittfunktionen i Hogia. I din roll ingår även viss HR-administration och en hel del redovisning och analysarbete. Du samarbetar nära Head of Finance och HR Manager, som du även rapporterar till.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Koordinera, förbereda och säkerställa att underlaget för lönerna och övriga ersättningar är korrekta
  • Support mot internationella chefer om t.ex. semesterskuld, karensdagar och pension
  • Analysarbete av konton, bokföring samt behjälplig i prognosarbetet
  • Hantering av expats-löner
Din bakgrund
Då du kommer arbeta självständigt är det viktigt att du har erfarenhet av att koordinera nordiska löner. Har du tidigare hanterat expatslöner och arbetat i Hogia är det meriterande. Då du kommer arbeta nära Finance-teamet har du även en god förståelse kring redovisning och bokföring. Vidare är det ett krav att du är van att arbeta i Excel då det kommer vara ditt verktyg när du gör bland annat bokföringsorder. Som person är du tålmodig, en doer och kommunikativ. Nästan all kommunikation med chefer och medarbetare inom organisationen är på engelska vilket sätter krav på att du behärskar det obehindrat.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 070- 713 00 48) och Malin Andersson (malin.andersson@wise.se, 073- 674 62 26. Konsultchef är Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se, 073- 515 31 83)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (2 dagar kvar)