Lönekonsulter sökes till trevligt outsourcingföretag

Lönekonsulter sökes till trevligt outsourcingföretag

Nu söker vi dig som vill jobba som lönekonsult på ett outsourcingföretag som befinner sig i en spännande fas.

Till vår kund som är ett outsourcingbolag söker vi nu en senior lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med placeringsort i Stockholm. Uppdragslängden är ca 6 månader. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kunden.

Ditt uppdrag

Vår kund är ett stort, men familjärt och trevligt outsourcingbolag med kontor i Malmö, Gävle, Stockholm och Göteborg. Det är ett stabilt växande företag där du som lönekonsult erbjuds en nyckelroll i organisationen och stora möjligheter att utvecklas. Tjänsten innebär ett huvudansvar över löneprocessen och eget ansvar över en större kund. Arbetet är varierande och du ges många kontaktytor. Du har en närvarande chef som coachar dig i din roll, teamkollegor samt utarbetade rutiner för lönehanteringen som stöd i din leverans. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer:
  • Supportera kunden och deras anställda
  • Administrera persondata i lönesystemet
  • Hantering av försäkring och pension
  • Årsskiftesrutiner
  • Lönebearbetning och beräkning samt utbetalningar
Din bakgrund

Till den här rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av självständigt lönearbete. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i Agda. Du är även en van användare av Office-paketet och är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och bra på att prioritera. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ser till att leverera enligt deadline. För att trivas på företaget bör du också vara en teamplayer som gärna stöttar dina kollegor.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (073-521 65 25, ellen.ritzer@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (14 dagar kvar)