Lönekonsult på deltid

Lönekonsult på deltid

Till vår kund söker vi nu en lönekonsult på deltid! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på deltid om 50-60% med förväntad start i augusti/september och fram till 31 december 2021. Vår kund kommer till hösten flytta till nya fina lokaler strax utan för centrala Stockholm. Just nu råder hemarbete p.ga. restriktionerna men till hösten har man en förhoppning om att kunna återgå till kontorsarbete.

Om Rollen

I denna roll kommer du självständigt få arbeta med några av kundens tjänstemannabolag inom organisationen i systemet Flex Lön. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara löneberedning, registrering av löneuppgifter och ändringar i Flex Lön. Även administration av tidrapporter så som import av schemafiler mm kommer att göras i Flex Hrm. Utöver detta kommer du också vara behjälplig med hr-administrativa frågor som exempelvis anställningsavtal och rapportering till myndigheter.

Du kommer bli en del av ett mindre team om två personer som består utav en lönespecialist och en lönechef. Lönechefen har just nu fokus på att arbeta och bena ut effektivisering av processer och rutiner. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare arbetat i systemet Flex Lön och Flex Hrm, då ditt nya team ser fram emot dina kunskaper, tips och råd gällande systemet.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har något - några års erfarenhet av att arbeta med lön. Framför allt söker vi dig som är självgående och definierar dig själv som systemintresserad och nyfiken på att få dyka ner i system för att på så vis hjälpa teamet att förbättra och effektivisera sina processer. Vidare söker vi dig som har ett proaktivt arbetssätt och är en självklar problemlösare och som drivs och motiveras att få en nöt att knäcka här och där. Som person är du stabil och strukturerad samt att du besitter en god prioriteringsförmåga. Vidare ser vi att du som söker rollen är nyfiken och förändringsbenägen. Du tar ett stort eget ansvar och bidrar gärna med egna idéer och förslag kring hur arbetet kan förbättras och utvecklas.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Romanoff (johanna.romanoff@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.